2017-08-19 Pstereo – Lørdag

Lørdag på Pstereo. Plaskregn fra start til slutt, og en endeløs gullrekke av lokale og norske band. Fra avspark med Ola Kvernbergs Steamdome – et fantastisk og massivt stykke musikk overlevert med fantastisk humor i regnet. Over til jubilerende Hopalong Knut som var like sprudlende og humørsmittende som alltid. Byens nye popeksport Pom Poko leverte nok en uimotståelig konsert. Spidergawd med bunnsolide låter, som får evig liv på scena. Melankolien til Soup fikk enda et par hakk ekstra dybde i regnværet. Jaga Jazzist fikk jeg anledning til å oppleve fra baksida – på scena. De høres ganske så anderledes ut den veien, men for en gjeng fantastiske musikere.
Og så det sjeldne fenomenet Doffs Poi da, Mia Marlen Berg, Oscar Grönberg og Tomas Järmyr. For anledningen forsterka med Petter Kraft, slik at vi også hadde jazzstipendvinnerne The MaXx på samme scene samtidig. Og det var ganske tydelig at de to nesten sammenfallende bandene også egentlig spiller samme musikk i grunnen. Bare i henholdsvis vokal og instrumental utgave. Stort.
Så bra var det at jeg aldri fikk sett Slowdive – det eneste utenlandske bandet jeg hadde på lista den kvelden. De var satt opp samtidig.

One thought on “2017-08-19 Pstereo – Lørdag

Leave a Reply