2017-08-18 Pstereo – Fredag

Pstereo fredag var et par kraftige hakk opp fra torsdag. Ingen overraskelse der – det er tross alt fredag og fest! Amanda Tenfjord gjorde en fin og populær åpningskonsert, for de som kom tidlig. Og et tidlig høydepunkt kom umiddelbart etterpå med Ane Brun. En stor artist. Islandske JFDR gikk parallelt med USAnske Beach Fossils. Jeg endte stort sett opp med sistnevnte, uten at noen av dem gjorde noe uutslettelig inntrykk. Brutal kuk derimot er både sirkus, tivoli og slagmark på én gang. Både bandet og publikum ga jernet helt ut. Eh. Så var det karaokeshow på Elvescenen ei stund før Slaves slo hardt tilbake med litt skikkelig musikk igjen på Kanonscenen. Det er noe eget med hardtslående gitar og trommeduoer (sjøl om våre egne Barren Womb og Monolithic gruser alt annet).
Og kveldens headlinere Røyksopp var selvfølgelig et sikkerstikk – men ganske så identisk med showet de kjørte på Sverresborg for to år sia, for de som så det.

Leave a Reply