2022-03-30 NTNU Jazzensemble “Spiller seg selv” – Dokkhuset

Denne konserten hvor tredje klasse på jazzlinja komponerer musikk for første klasse er en årlig tradisjon. Årets dirigent var Espen Berg som klarte å holde seg på podiet nesten hele kvelden, han måtte bare tilrive seg pianokrakken for en utsøkt solo underveis.
Det er også tradisjon at konserten blir en braksuksess – så også i denne gangen. De eneste som viste noen tegn til nervøsitet underveis måtte være tredje klasse, som måtte opp på podiet for å presentere sine egne komposisjoner før hvert nummer. Jubelen ble desto større etter hvert som det viste seg at førsteklassingene tok alt som ble kasta på dem på strak arm.

NTNU Jazzensemble:
Siv Aurlund – vokal
Amelia Gomez Snerte – vokal
Tuva Olsson – trompet
Guro Kvåle – trombone
Emil Bø – trombone
Hermann Hestbek – tuba
Brede Sørum – saxofon
Odin Fiskvik – gitar
Albert Rygh – gitar
Oliver Skou-Due – piano
Anna Ueland – piano/synth
Johannes Elnan – bass
Bendik Lundsvoll – bass
Inga Mei Steinbru – trommer
Niklas Heide – trommer

Årets komponister:
Odin Leithe Haukø, Gard Kronborg, Ellie Mäkelä, Audun Rørmark, Benjamín Gísli Einarsson, Miriam Namtero Kibakaya, Peter Robertstad, Anders Waltersdorph Hjemmen, Oda Kristine Steinkopf, Tuva Halse, Sara Fjeldvær, Liv Ellen Rønning og Øyvind Solhaug Leite.

Leave a Reply