2017-05-12 Jacob Collier – Jazzfest, Verkstedhallen

Jacob Collier, et enmannsorkester markedsført med store ord som «jazzmusikkens nye messias» og «musikkens fremtid» i forhåndsomtalen. Det hele viste seg å være dørgende kjedelig. Et musikalsk talent – utvilsomt – men konserten fortonte seg som et kappløp med maskinene, der han løp fram og tilbake mellom instrumentene for å fylle inn sine instrumentale bidrag i de sekvensene som lå ferdigprogrammerte på forhånd – iblandet stadig publikumsfrieri. De beste partiene var der han roet det ned og spilte hele stykker på gitar eller piano. Fyren kan jo spille – ingen tvil om det. Etterhvert oppdager han sikkert at det holder lenge å spille ett instrument om gangen, dette ble bare mas.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s