2021-09-17 Hilma Nikolaisen – Lokal Klubb

Hilma Nikolaisen er en av disse musikerne som du alltid lurer på hvorfor hun ikke er verdensstjerne med det låtmaterialet hun har i bagen og den måten hun bare eier salen. Vi får bare være takknemlige som får oppleve slike gåsehudkonserter på en liten mørk og fin klubb som Lokal. Bedre blir det ikke.

Siden hun sist besøkte Lokal og spilte ROCK har hun gitt ut plata ‘Heritage’ med masse akustiske gitarer og fløyter. Denne konserten starter på samme planet – sittende på barkrakk med kassegitaren på fanget. “Dette er så pønk som det kan bli.” Lydnivået tok seg oppover etterhvert som de elektriske gitarene ble plukka fram. Ingen trommer, men en liten rytmeboks sammen med lokal trommegud Trym Saugstad Karlsen på perk gjorde jobben helt utmerket også for de eldre og mer rocka sangene.

Leave a Reply