2018-04-06 GURLS – Bar Moskus

En supergruppe starta nærmest på fleip, grunnlagt på noen kjærlighetssanger som Hanna Paulsberg hadde skrevet uten tanke på utgivelse. Hun fikk med seg Ellen Andrea Wang på bass og supervokalist Rohey Taalah, starta nytt band og så tar det av. Musikken er fengende låter som lever et eller annet sted i det vidåpne landskapet hvor man finner både jazzen og popen. Tekstene er ganske så utleverende, og til tider rimelig freske og direkte for å si det mildt.
Med litt hjelp av Elias Tafjord på trommer skaper de magi på scena. Rohey Taalah tar en selvfølgelig rolle som midtpunkt – en fenomenal vokalist som vet hvordan hun fanger publikum. Stemninga sto i taket på Moskus på denne andre av to utsolgte kvelder, og det var høyst motvillig at publikum lot dem få lov til å gå av scena etter ekstranummeret.

Leave a Reply