2017-05-06 Bakkefestivalen

To fyrer sitter på en fest og finner på at de må lage en festival i gata utafor. En typisk idé som er glemt dagen etter, eller som mn kan flire av på neste fest. Eller – en klassisk oppskrift på å gå skikkelig på trynet om man virkelig prøver seg på å gjennomføre noe man absolutt ikke kan. Bakkefestivalen er beviset på at det likevel går an. Man har tydeligvis lært av andres feil, snakka med folk med erfaring, og – ikke minst – fått inn 5 strålende band for å lage en perfekt endagsfestival i Bakkegata – Midt i Trondheim. De to siste, Rohey og The Fjords, er for sikkerhets skyld av internasjonalt kaliber og kan headline hvilken som helst festival.
En stor del av æren for at det ble så vellykket må også gå til publikum. En festival som arrangeres for første gang og blir utsolgt før dørene åpner tror jeg ikke det finnes mange av. Og publikum møtte opp, og koste seg hele kvelden.  Gleder meg til neste år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s