2015-11-28 Hedvig Mollestad Trio – Blæst

«Det er alt for lenge siden vi har spilt i Trondheim!» sa Hedvig Mollestad da hun tok en bitteliten pause etter 2-3 låter på Blæst. De åpna Pstereo i fjor, og ja, det føles som en evighet siden. «Og vi har fått bare en time så vi skal spille, ikke prate. Takk for oss.» avslutta hun. Deretter gikk det i ett til de måtte gi seg etter den tildelte timen. Blæst hadde booka inn et show til samme kvelden. Publikum krevde imidlertid – og fikk – et ekstranummer. Takk for det.

Stilen har ikke endra seg nevneverdig. Det er fremdeles elektrisk gitar-power-jazz-rock med fullt trøkk hele veien. Og med soloer underveis fra alle kanter. La det ikke gå over et år til neste gang da, og vi tåler mer enn en time av denne musikken, mye mer.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s