2017-01-06 Spidergawd – Sørgården studio

Spidergawd er klare til å presentere sin nyeste plate – IV – for verden, og markerte dette med en urframføring på den offisielle åpninga av Sørgården studio – for et nøye utvalgt og særdeles velvillig innstilt publikum. Per Borten presenterte hver enkelt sang med en forklaring om motivasjon og tema. Og det var også åpent for spørsmål underveis, så vi fikk svar på ting folk lurte på – som «Hvor lenge varer ei saxofonflis?», «Har dere noen gang spilt for høyt?» og «Jeg synes musikken minner litt om Blood, Sweat and Tears – og vi ser hvem som svetter. Men hvem blødde og hvem skreik under innspillinga?»
Og musikken overbeviste stort. Det er bare å ta dem i mot med vidåpne armer når de kommer forbi på turné.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s