2017-01-06 Spidergawd – Sørgården studio

Spidergawd er klare til å presentere sin nyeste plate – IV – for verden, og markerte dette med en urframføring på den offisielle åpninga av Sørgården studio – for et nøye utvalgt og særdeles velvillig innstilt publikum. Per Borten presenterte hver enkelt sang med en forklaring om motivasjon og tema. Og det var også åpent for spørsmål underveis, så vi fikk svar på ting folk lurte på – som “Hvor lenge varer ei saxofonflis?”, “Har dere noen gang spilt for høyt?” og “Jeg synes musikken minner litt om Blood, Sweat and Tears – og vi ser hvem som svetter. Men hvem blødde og hvem skreik under innspillinga?”
Og musikken overbeviste stort. Det er bare å ta dem i mot med vidåpne armer når de kommer forbi på turné.

One thought on “2017-01-06 Spidergawd – Sørgården studio

Leave a Reply