2015-12-02 Bladed – Moskus Bar

Moskus, baren med det rødeste scenelyset nord for Amsterdam, hadde igjen fått æren av å huse en slippfest for magiske Bladed. Anita Kaasbølls stadig skiftende band har akkurat sluppet plate nr 3, Halloween In Bagamoyo. Ei stinn brakke fikk oppleve hele den nye plata på nært hold – det var knapt rom mellom band og publikum. Flankert av to gitarer som bygde store klang- og støylandskaper på et solid rytmefundament sang hun ei rekke sterke låter som bare eter seg inn på deg. Dette kunne vi lett ha tålt mer enn en liten time av, så bandet fikk ikke gå av før vi hadde fått We Walk Without Love fra forrige plate som ekstranummer.

Kom snart tilbake.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s