2015-11-27 Tusmørke – Blæst

Etter at Dødsengel hadde framført sitt mørke budskap, og metallfansen hadde gått heim, var klart for del 3 av markeringa av de 666 år siden svartedauen, og Tusmørke sin tur til å dra oss inn i natta. Dette har jeg gleda meg til lenge.
Ikke mindre teatralske enn Dødsengel, men med en stor dose sjølironi gikk de på scena og framførte sine dystermuntre middelalderballader om drager og sånt. Med bass, trommer, tverrfløyte, og dreielire (aka middelaldersynth), godt støtta av keyboards – var lydbildet noen annerledes enn man er vant til. Ja, takk!
De hadde på forhånd lova å spille lenge, og de ga seg ikke før nærmere kvart på to, etter å ha avslutta med en egen spesialskrevet suite om svartedauen. Vi får håpe at denne kommer ut på plate etterhvert også.

La det ihvertfall ikke gå 666 år til før Tusmørke besøker byen igjen.

Advertisements

3 kommentarer om “2015-11-27 Tusmørke – Blæst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s