2016-03-17 Trio Søt / Painting the Night Unreal – Rockheim

Painting the Night Unreal – utstillingsåpning på Rockheim for en plakatutstilling viet Motorpsychos konsertplakater gjennom tidene. Vi fikk et foredrag av Foredrag av Jelle van Gosliga fra VERA Groningen, et konsertsted som designer unike silketrykte plakater for hver eneste konsert de arrangerer. Og de har hatt besøk av Motorpsycho en del ganger.

Kveldens høydepunkt var likevel konserten med Trio Søt, det ultimate Motorpsycho-tributebandet. I følge dem sjøl sang de egentlig Edward Grieg-sanger, men så tok det litt av på en fest… De har strippa ned sangene til et nakent akustisk format og oversatt tekstene til nynorsk. Uten alt det elektriske øset kommer det veldig tydelig fram hvor fine sanger Motorpsycho egentlig skriver. Søtere blir det ikke.

– Ventande på den eine
– Stort sjokk
– Stjernesmelt/elskovsljos
– Kledd i di lukt
– No er det skøytetid
– Pillar pulver og kjenslespel

Leave a Reply