2015-11-13 Kari Bremnes – Byscenen

Fantastiske Kari Bremnes. Ingen eier scena som henne, full kontroll over et lydhørt publikum fra første til siste sekund. Uttrykket har blitt tyngre og hardere siden sist jeg så henne på konsert (2012), noe som også gjenspeiler seg i det ganske så spektakulære lysshowet med kraftige lyskastere, harde kontraster og sterke farger. Hele nordnorges festdag i Trondheim, som tidligere konserter kunne bære preg av, har blitt til et moderne show, med et mer bastant lydbilde. Det som ikke forandrer seg er Kari Bremnes sceneutstråling. Man står der som hypnotisert og fanges inn av musikk og tekster.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s