2018-09-14 Moskus – Habitat

Favorittbandet Moskus er ute med sin fjerde plate Mirakler. Og for fjerde gang (minst) har jeg klart å få med meg releasekonserten, denne gangen under blå spotlights på Habitat. Og som alltid har de et veldig løst forhold til musikken fra plata de skal presentere. Dette er noe av det artigste med å gå på konsert med Moskus – du vet aldri hva som kommer. Denne gangen stilte Anja Lauvdal “bare” med en liten synth (men var innom veldig mange lyder underveis), Fredrik Luhr Dietrichson spilte kontrabass (med diverse buer og stålbolter) og Hans Hulbækmo trakterte trommer, munnspill, fløyter og synther – gjerne flere instrumenter samtidig.
Og når disse tre begynner å improvisere fritt i alle retninger blir det virkelig interessant, et oppkomme av ville idéer som utvikles underveis. Et favorittband det ikke finnes maken til.

 

Leave a Reply