2022-04-30 Party Terror 3 – Verkstedhallen

En skikkelig ekspressfestival i Verkstedhallen – med 9 band på fire timer for å feire utgivelsen av Partyterror 3. Full trøkk fra start til mål og uten ett eneste dødpunkt underveis.

Fra Fucking North Pole Records og Crispin Glover Records: “Etter mange år som ledende sjanger i populærmusikken har rocken atter gått under jorda. Sterke stemmer har lenge prøvd å erklære rocken død. Den er fjernet fra TV, radio og det meste av nasjonal media generelt. Rocken er erstattet av Snømonsteret, Dragen m.fl. (maskerte kjendiser som synger som om de skulle hatt betalt for det). Kanskje er rocken død, i hvert fall i riksdekkende media. Men det stemmer jo ikke! Rocken er faktisk mer levende enn på lenge. Selv i en jazzlinje-flinkis- hipster-popby som Trondheim lever undergrunns-rocken i beste velgående. På Party Terror 3 ser man dette ganske så tydelig. Her serveres rock ispedd en skvett hiphop og en god dæsj av populærmusikken som vi kjenner den. Fett, skamløst, skranglete, melodiøst, bråkete og deilig brautende får vi her servert 27 låter som viser at de som spiller rock og undergrunnsmusikk for lengst har slutta å bry seg om hva de andre mener!”

– Twin Serpent
– Mattis Kleppen
– Mouldy Grubs
– To små bulgarere m/ To små tissefanter
– Brutal Kuk (m. G.O.D.S.)
– Monster Blomster
– G.O.D.S.
– Barren Womb
– Anti-Lam Front

Leave a Reply