2017-08-26 Mette Rasmussen – Eat The Rich

Frijazz er den nye pønken. Jeg måtte nesten flire ved tanken på ironien i at det plutselig dukka opp en fyr som prøvde å rive saxofonen fra Mette Rasmussen midt under konserten hennes på Eat The Rich. Hanekam og skinnjakke er helt streit – men det er altså fri-impro som skal til for å provosere folk no for tida. Heldigvis ble hverken personer eller instrument skada før noen fikk geleidet den provoserte vekk fra konserten. Og dette var ikke akkurat en konsert som går inn på nattjazzen på NRK, det var langt mellom de sarte klangene for å si det sånn. Mette Rasmussen tok nærmest springfart med saxen og trøkka til med det hun hadde.
Tanken slo meg at det kunne ha vært artig med en duokonsert sammen med Mats Gustafsson. Det hadde vært noe.

One thought on “2017-08-26 Mette Rasmussen – Eat The Rich

Leave a Reply