2017-11-26 Ola Kvernberg, Steambox – Bar Moskus

Ola Kvernbergs Steamdome er et massivt rytmefyrverkeri spilt av et sju-åttemannsband, inkludert tre trommeslagere. Så når musikken endelig skal slippes ut i fast form, hva er vel mer naturlig enn å strippe det helt ned og kjøre slippkonserten som trio?
Men ingen fare. Musikken og rytmikken er tilstede i fullt monn, og glisene satt minst like løst som på de tidligere konsertene jeg har fått med meg. Ola Kvernbergs pedaldans begynner virkelig å sitte. Kanskje ikke helt på Stian Westerhus sitt nivå ennå, men det nærmer seg – hva med en duo?
Plata var selvgølgelig ikke kommet til konserten, men hva gjør vel det så lenge han kunne lansere sin egen spicy Steamdome-IPA under konserten. Og en heldig jævel kunne gå heim med en vakkert dekortert testpress som ble lodda ut under konserten. Vi andre må pent vente ei uke til før vi kan få plata.

One thought on “2017-11-26 Ola Kvernberg, Steambox – Bar Moskus

Leave a Reply