2017-09-23 Kari Rueslåtten – Byscenen

En magisk kveld på Byscenen, med Kari Rueslåtten. Slippkonsert for den nye plata Silence Is The Only Sound, og samtidig starten på en Europaturné. Hun stiller ikke med noe digert orkester men de tre musikerne Frode Flemsæter, Jostein Ansnes og Øyvind Engen skaper store klanger – fra det vakre til det brutale – som passer perfekt til hennes stemme. F7nt og dynamisk styrt av lydmester Harald Soltvedt. Det skader heller ikke at lysmester Ingrid Høsøien skapte det beste lyset jeg kan huske å ha opplevd på Byscenen på årevis. Hver sang er perfekt lyssatt – fra det muntre til det melankolske, og ned til de dype mystiske mørke. I den alt for korte konserten fikk vi sanger fra den nye plata, men også høydepunkter fra tidligere utgivelser, helt tilbake til 20-årsjubilanten Spindelsinn/Spellbound.

 

Leave a Reply