2022-05-18 Eirik Havnes/Lars Ove Fossheim: ‘Alt som lever skal dø’ – Jazzfest & Meta.Morf 2022, Dokkhuset

Mennesket og naturen. Hvor kommer vi fra og hvor skal vi? Nok en av Eirik Havnes mesterlige tekster hvor han tar for seg de eksistensielle spørsmålene på en måte som alle kan forstå og identifisere seg med – og på rim. Musikerne malte hele tida lydlandskapene som underbygde fortelling, og sørga for at ingen helt fikk med seg hvorfor det ikke er rart at det er krig i verden. Akkurat det vil vi vel heller ikke vite. Egentlig.

Lars Ove Fossheim – gitar og elektronikk
Eirik Havnes – tekst og elektronikk
Heiða Karine Jóhannesdóttir Mobeck – tuba og elektronikk
Martin Langlie – trommer, trommemaskiner, synther og elektronikk

Og Ingrid Skanke Høsøien la et magisk lys over det hele.

Leave a Reply