2017-09-16 Motorpsycho – Verkstedhallen

Høstens Europaturné skulle egentlig starte i Longyearbyen, men på grunn av streikefare i SAS ble den konserten avlyst og Verkstedhallen ble istedet starten på den drøyt 30 konserten lange releaseturnéen for plata The Tower. Dette er første utgivelse med nytrommisen Tomas Järmyr, og den har fått bare unisont skryt over hele linja – fra inn og utland.
Tomas Järmyr kommer inn med nye impulser og skaper en ny gnist i bandet. Det hæres både på plata og i konserten. De hadde satt igjen kassegitarene heime, og over tre timer – med en liten pause midt i – fikk massert ørene og mellomgulvet med tyngre deler av repertoaret. Vi fikk sju av ti sanger fra The Tower, ispedd gamle og nyere høydepunkter – som alltid på en Motorpsychokonsert. Bandet høres annerledes ut med ny trommeslager som motor, men er fremdeles helt umiskjennelig Motorpsycho. Spesielt i impropartiene er det utrolig fascinerende å følge med på tromminga. Tomas Järmyr er veldig lyttende og var for det som skjer foran på scena, og kan like gjerne sitte stille som å slå. Jazz.
Om man skulle være lei seg for noe så er det tanken på at de kommer til å bli enda bedre utover i turnéen når de blir skikkelig varme i trøya.

Leave a Reply