2016-11-05 Kråkesølv – Byscenen

Med den fine nye – litt mer progga og drømmepopfuzzgitarprega – plata Pangea, produsert av selveste Lars Horntveth, under beltet var Kråkesølv tilbake til Byscenen. Drøyt 2 1/2 år siden sist. Den gangen virka de litt sånn på tomgang i faste spor, mens no var det mer futt i sakene igjen – med mer trøkk og mer avansert musikalsk uttrykk hvor de slapp seg ut i lengre instrumentalpartier. Ikke for det, grepet om ungdommen er solid fremdeles. De alltid like hyggelige dørvaktene hadde sikkert en uvanlig travel kveld med å sjekke leg. ved innslipp.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s