2017-07-17 Espen Berg & Trondheim Jazzorkester: Maetrix – Teatret Vårt, Moldejazz

Fjorårets jazzstipendiat Espen Berg presenterte årets bestillingsverk – Maetrix – med Trondheim Jazzorkester. Konserten skulle være inspirert av historien fra filmen Matrix og metrikk. Det siste var vel det enkleste å finne igjen i musikken – i form av odde taktarter som var utfordrende nok for disse musikerne, med to av landest skarpeste trommeslagere, Hans Hulbækmo og Tomas Järmyr i sentrum. Vi i salen slapp heldigvis å telle, vi kunne bare slappe av og nyte den komplekse musikken.
Verket skal ut på veien, så det blir heldigvis en ny sjanse til å få med seg denne godbiten på Dokkhuset til høsten.

One thought on “2017-07-17 Espen Berg & Trondheim Jazzorkester: Maetrix – Teatret Vårt, Moldejazz

Leave a Reply