2016-09-24 Jaga Jazzist – Storsalen, Samfundet

Fire år etter forrige gang var Jaga Jazzist endelig tilbake til byen, til Storsalen som forrige gang. Med fjorårets plate – den kanskje litt i overkant synthprega Starfire i bagasjen, serverte de en på alle måter fargerik konsert. Med et spektakulært lysshow laga av Kyrre Heldal Karlsen. På konsert er lydbildet mer organisk enn på plata, med et utrolig mangfold av instrumenter. Frontmann Lars Horntveth alene har med nok instrumenter til å kunne forsyne et middels stort orkester. Akustikken i Storsalen er riktignok såpass ullen at det til tider var vanskelig å skille ut de enkelte bidrag i lydbildet. Men bortsett fra det – en fenomenal konsert med godbiter fra hele katalogen til bandet.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s