2016-09-22 Ida Jenshus – Moskus bar

Etter at Ida Jenshus meldte flytting over til andre sida av sundet er det en aldri så liten begivenhet at hun besøker Moskus igjen. En konsert som har vært utsolgt i et halvt år, og utsolgt på Moskus betyr at det er trangt! Bortsett fra en liten gjesteopptreden sammen med Sugarfoot for å feire at Motorpsycho ble innlemmet i Rockheim hall of Fame var vel forrige konsert i byen på Pstereo i fjor.
Denne gangen er hun på duoturné sammen med trommeslageren Pål Hausken og tester ut nye sanger på publikum – til den neste plata som er planlagt utgitt til neste år. Sammen med noen av de kjente og kjære fikk vi noen nye sanger, og vi fikk en verdenspremiere på denne konserten – en sang som har vært på vei i to år. Ut fra dette å dømme er det bare å glede seg til plata. Jeg la inn forhåndsbestilling på stedet. Målet er å lage en ny sang til hver konsert, så det er ikke usannsynlig at det blir en ny premiere på søndagens ekstrakonsert – som også er solid utsolgt.

Leave a Reply