2016-08-03 Motorpsycho – Rockheim Hall of Fame

Da det ble offentliggjort at Motorpsycho for alvor skulle rykke inn på museum, med en plass i Rockheim Hall of Fame, kjøpte jeg kjapt en billett til utdelingshowet på Clarion Brattøra – dette kunne jo bli artig. Motorpsycho er fremdeles bare unge og lovende med karrieren foran seg. Bare barna sammenligna med de to andre prisvinnerne, Karin Krog og Svein Finjarn, som starta sine karrierer før Bent og Snah ble født.
Grunnen til at jeg møtte opp var vel mest for å få se hvem som fikk æren av å spille en av Motorpsychos sanger. Og den ballen ble vel egentlig sluppet ganske tidlig ut av sekken da det ble annonsert at Ida Jenshus og Sugarfoot skulle være med. Og vi fikk Ida med Sugarfoot, forsterka med Alex Pettersen og Pål Brekkås – som vikar for Bent. De spilte en hjertesmeltende vakker versjon av September – fra The International Tussler Society. Og ikke nok med det – takket være teknisk kameratrøbbel fikk vi den én gang til. Noen ganger dukker bare problemene opp på perfekt tidspunkt. Hele greia kommer på TV 20. august – så da får det heller være at det ikke ble allverdens med bilder fra bakerste rad.

3 thoughts on “2016-08-03 Motorpsycho – Rockheim Hall of Fame

  1. Er Motorpsycho definert som Sæther og Ryan nå? Jeg ser ingen av de andre som har vært involvert opp igjennom tidene på disse bildene.

    SR

    ________________________________

Leave a Reply