2016-08-09 Spidergawd – Sørgården studio

En dag som flue på veggen (eller kanskje heller surrende rundt i rommet) i studio med Spidergawd i Per Bortens Sørgården studio. Det kan meldes om topp stemning og mange kreative forslag kasta fram og tilbake gjennom rommet mens bandet forsker på nye låtstrukturer og riff til neste spiderskive. Gitar- og bassforsterkerne var satt inn på hvert sitt siderom for å unngå overhøring, og alle hadde monitoring via øretelefoner. Så det var lettere surrealistisk å gå der og høre musikken dominert av trommer og sax, med påfølgende aha-opplevelse når vi etterpå hørte opptaket i miksrommet. Det skal bli spennende å få høre hvordan dette stoffet høres ut når det blir destillert ned til sanger på ei ny plate.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s