2016-07-29 Susanna – Dokkhuset, Olavsfestdagene

Jeg har sett to konserter med Susanna Wallumrød tidligere i år. Det har vært akustiske, vakre og melankolske solokonserter med henne og et flygel. Denne tredje gangen kom hun med fullt band, og det ble adskillig mørkere i rommet – dommedag rykka plutselig minst to hakk nærmere. I en tåkefylt sal på Dokkhuset, som etterhvert ble varm som et lite helvete, fikk vi en ganske så massiv og dyster gjenskapelse av sangene fra Susannas nyeste plate Triangle. Mulig det ble for strengt for enkelte av publikum, det var noen få som forsvant ut underveis. For meg var det ikke aktuelt å gå glipp av et eneste sekund av dette – jeg vil våge å påstå at Susanna er en av de aller beste vi har.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s