2016-05-23 – 26 Jazzeksamen NTNU – Dokkhuset

Eksamenskonsertene for jazzlinja ved NTNU må være Trondheim største og beste gratisfestival. 4 dager med ei lang rekke fantastiske konserter på Dokkhuset, og det koster ikke ei krone. Jeg var heldig og klarte å få med meg de fleste konsertene i løpet av disse fire kveldene.
Jazzfest konkurrerer muligens i store navn, men når det gjelder nyskaping, kvalitet og spilleglede trur jeg eksamenskonsertene vinner. Studentene heier på hverandre og spiller på sine egne og hverandres konserter med en innsats og spilleglede uten sidestykke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s