2016-05-21 Sugarfoot – Brygga Sessions

Kvelden etter slippfesten for Sugarfoots nye plate «Different Stars» tok de en ny fest – i Brygga Studio. I det lille studiorommet ble det, i tillegg til bandet, sluppet inn et 30-talls publikummere og et filmteam som dokumenterte det hele – les; forvent video. Konserten denne kvelden konsentrerte seg om sangene fra den nye plata, heiet fram av et ytterst velvillig innstilt publikum. Og stemninga i rommet ble varm og god, kanskje mer type fuktig jungel enn tørr ørken egentlig. Men disse karene er jo godt vante med spilling under varme forhold etter oppholdet i Joshua Tree.
Gjestevokalist var Siril Malmedal Hauge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s