2016-05-28 Hot Club de Norvège – Krok´s Jazzcafe, Olavs Pub og Spiseri

Legendariske Hot Club de Norvège har vært på besøk i byen igjen. De har sjelden de store markedsføringskampanjene gående foran seg, så det gjelder å være våken for å få det med seg når de stikker innom. Denne gangen var det Krok´s Jazzcafe som fikk æren av besøket, og denne gangen stilte Norges kanskje lengstlevende kvartett med ny gitarist – Stian Vågen Nilsen – uten at det på noen måte har gått utover hverken musikalitet eller spilleglede.
En klassisk fin konsert med en gjennomført trivelig gjeng musikere, som etter over 35 år på turné fremdeles har det utrolig trivelig på jobben.
(Det skulle ha vært et bilde av Finn Hauge på Sandvik Regular sag også her, men jeg måtte trå til som mikrofonstativ akkurat der, så det ble ikke noe bilde).

Leave a Reply