2016-04-15 Snøskred – Blæst

Kveldens hovedattraksjon på Blæst var Snøskred som nettopp har sluppet albumet Empty House. Sist jeg forsøkte å se dem var under Trondheim Calling – Jeg klarte så vidt å klemme meg inn døra på mildt sagt stappfulle Moskus, og sto en meter fra bandet uten å se annet enn toppen av hodet på nærmeste gitarist.
Litt mer ordnede former på denne konserten på Blæst, og musikken er fremdeles like fenomenalt fengende. Hvorfor er ikke Preparations på toppen av alle hitlister? På ett eller annet vis minner den meg om Talking Heads – Det må være ett eller annet med den frenetiske energien i sangen og gitarspillet til Lars Ove Fossheim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s