2016-01-16 Spidergawd – Livid Jeans

Spidergawd ville invitere folket inn i øvingslokalet, så de tok med øvingslokalet til byen og inviterte til konsert i en klesbutikk. Og Livid Jeans fungerte helt utmerket som konsertlokale, komplett med merchbod og skjenkebevilling.
Bandet hadde rigga seg til i en innadvent sirkel og publikum samla seg i en ring rundt. Mer intimt er det nesten ikke mulig å få det. Det vi fikk var en urpremiere på den nyeste plata Spidergawd III, som samtlige oppmøtte også fikk med seg heim etterpå – i den snertne samleboksen med alle tre CDene de har gitt ut. For anledningen hadde Trond Frønes steppa inn for Bent Sæther – ingen dårlig erstatning! Og bandet var i tillegg forsterka med Roar Øien på steelgitar. Musikken på den tredje plata holder samme høye klasse som de to foregående og bandet er tight som fy.

Bare å glede seg til den offisielle releasekonserten på Byscenen den 12. mars. Det kommer til å bli utsolgt.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s