2015-11-07 Dungen – Byscenen

Det legendariske hippiepsychedeliabandet Dungen var endelig tilbake i byen med ny plate og konsert på Byscenen. Det var enighet mellom scene og sal om at det var alt for lenge siden sist, om enn noe uenighet om når de faktisk var her sist (riktig svar skulle være mars 2013 – i Verkstedhallen).

Det ble ei veldig trivelig stund med nye og gamle låter i god blanding, men det tok likevel aldri riktig helt av til de store høyder. Det skyldes muligens et noe fåtallig og slapt publikum. Det var ihvertfall ikke bandets feil – de leverte absolutt varene.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s