2015-11-06 Elephant9 – Klubben, Samfundet

Av Ståle Storløkkens mange prosjekter står vel Elephant9 ganske sentralt, ihvertfall når det gjelder å få ut den mer rockorienterte musikken. Reine Fiske er nå ferdig med prøvetida og er opptatt som fullverdig medlem i bandet. Gjengen spiller på instrumenter som ser så gamle og slitne ut at de ville ha blitt forkasta fra et loppemarked, da med unntak av en hypermoderne digital Mellotron som selvfølgelig får kjennere til å rynke på nesa. Under Ståle Storløkkens myndige direksjon er musikken bygd rundt et bunnsolid fundament av Torstein Lofthus kontante trommespill (han måtte flere ganger hente løpske trommer tilbake på plass) og Nikolai Hængsle Eilertsens grooveorienterte bassing. Oppå dette ligger Ståle Storløkkens orgeltemaer som konstant krydres med Reine Fiskes gitar. I impropartiene kjøres intensiteten tidvis så høyt opp at man av og til får følelsen av at ett eller annet kommer til å ryke, men de kommer alltid trygt i land på andre siden.

Sammen skapte de fire en intens og voldsom konsert som innfridde alle forventninger, og fikk gliset fram på samtlige i publikum.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s