2023-09-23 Motorpsycho – Verkstedhallen

Motorpsycho i Verkstedhallen. Et av tilværelsens faste holdepunkter – alltid i forandring. Nå uten fast trommeslager, med Olaf Olsen bak trommene på denne Norges-turnéen. Sjarmerende skranglete i Verkstedhallen. Vi får en akustisk start på en lang kveld, med ei setliste som er den lengste jeg kan huske fra noen konsert med Motorpsycho. Stort sett bare korte og streite låter i kveld altså. Og den eneste gjenganger fra i fjor er Mountain. Et band i fleipete perlehumør sørger for stor stemning gjennom nesten tre timer konsert.
Nå er det vel bare å  glede seg til årets julekonsert på Byscenen.

Kveldens setliste:
Real Again
Sunchild
Lady May
Maypole
Big Surprise
————
Sentinels
WCA
Sinful, Wind-Borne
ÜberPilgrim
Daedalus
Cold & Bored >
Kill Some Day
Go To California
Gullible’s Travails
Patterns
Utd. Debased
Mountain
Plan #1
—————
ASFE
Dank State
Rock Bottom
—————
Be Good & Be Kind (Tin House) – Reine på vokal

Leave a Reply