2016-09-14 Tre små kinesere – Byscenen

Tre små kinesere, ved fire av dem, inviterte til en baklengs tidsreise gjennom karrieren under denne første av to utsolgte konserter på Byscenen. Ulf Risnes starta ganske rolig i nåtida for så å spille seg bakover gjennom alle hit’ene i kineserhistoria. Under stadig stigende stemning i salen endte de til slutt opp ved starten, med den legendariske kassetten fra 1988 – salen i full allsang og stemninga i taket. Hvilke andre artister har debutert med å gi ut så geniale låter som Viktig ærend, Soleplassland, 365 fri og Interdit?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s