2022-11-10 Slagsvold ‘Mørket i oss selv’ – Moskus Bar

Det er 5 år sia sist jeg så Slagsvold her i byen. Det er 4 år for mye – minst. Noen må sørge for at han kommer hit minst en gang pr år – det trenger vi. Mannen er et musikalsk geni med en krystallklar signatur som gjør låtene umiddelbart gjenkjennelige fra debuten med Skjønn Forening i ’84 (Livsskvadroner – en av 80-tallets fineste perler) og gjennom en haug med prosjekter fram til i dag.

Årets konsert fant sted for et alt for lite, men desto mer lydhørt, publikum på byens mest intime scene – Moskus Bar. Sangene var for det meste henta fra den siste plata ‘Mørket i oss selv’ – et konseptalbum om skilsmisse.  Ingen svartmaler tilværelsen på en slik poetisk måte som ham. At han har et tight og hardtslående band i ryggen la heller ingen demper på stemninga.

Baars Slagsvold – vokal, piano
Helge Hovland – gitar, vokal
Kenneth Aspeslåen – bass
Cato Holmen – trommer

Leave a Reply