2021-08-14 Spidergawd & Moving Oos med venner hyller Knutsen & Ludvigsen – Pstereo, Byscenen

Hyllestkonserter til Knutsen og Ludvigsen blir det aldri nok av. Snus´n og Lútfessken rakk så vidt å pirke i toppen av haugen med evige klassiske sanger som kom fra universet til Knutsen & Ludvigsen i løpet av dette showet på Byscenen. De kunne godt ha holdt på et par timer til uten å treffe en eneste sang som ingen kunne teksten på.
Med god hjelp av både grevlingen, den forheksa prinsessa og resten av gjengen trollbandt de hele publikum fra de minste til de største. Og dette så ut til å være en av de konsertene hvor det ikke var vanskelig å få foreldrene til stille opp for å følge barna på konsert.

Hei staten – Gi dem en sekk med penger og send dem på turné til alle kulturhus landet rundt!

Rolf Martin Snustad – Snus´n
Per Borten – Lútfessken
Mari Haugen Smistad – grevlingen
Petter Vågan – prinsessa og initiativtaker
Mildrid Seljemark – det store dyret
Ranveig Seljemark – det store dyret
Kriss Stemland – synth, gitar
Øyvind Smidt – fele, gitar
Hallvard Gaardløs – bass
Stian Lundberg – trommer

Leave a Reply