2016-11-12 Stein Torleif Bjella – Storsalen, Samfundet

Stein Torleif Bjella er tilbake, med sin fjerde LP på innerlomma, høyere, tyngre og større enn noen gang. Bandet som kom til den ca utsolgte storsalen er forsterka med supertrommis Kenneth Kapstad og skurtreskereier Amund Maarud på gitar. Men musikken er den samme fabelaktige, og tekstene er like fantastisk sorgmelankolske, med en humoristisk snert, som alltid. Finnes det flere tekstforfatterpriser i Norge? Gi dem til denne mannen, alle sammen. Med to ekstra musikere i bandet ble lydbildet mer rocka enn før, uten at det på noen måte gikk ut over musikken – snarere tvert i mot. Bjella hanker ikke inn hvem som helst fra gata akkurat. Vi fikk til og med en aldri så liten jam helt på slutten, hvor de slo seg løs på gitarene. Herlig!

Og nei, det ble ikke noen fruktkorg på meg denne gangen heller. Men det kommer helt sikkert flere sjanser.

Leave a Reply