2020-12-04 Stein Torleif Bjella – Byscenen

Turnéen for årets album ‘Øvre-Ål Toneakademi’ kom et halvt år etter og ble gjort alene i bilen, bare omgitt av favorittgitarene. Vanligvis har Stein Torleif Bjella et virkelig stjernelag av et band i ryggen, men på Byscenen fikk vi en virkelig intimkonsert med destillert Bjella. Kun mannen, stemmen – og gitarene. Og så Sofie fra publikum, som stilte opp med en strålende munnspillsolo underveis. Det var i grunnen en ny og forfriskende opplevelse å få musikken i så nedstrippet drakt for en gangs skyld. Musikken og tekstene trenger jo egentlig ikke alle de ekstra krusedullene for å komme til sin rett.

Og aldri har jeg hatt så gode odds for å få kloa i denne fruktkorga – kun 50 publikummere i salen. Men neida, det er visst ikke meninga at den noen gang skal bli mi.

Leave a Reply