2018-09-08 Stina Stjern’s Numbness plays Stina Stjern vs. Motorpsycho – Lobbyen

Jeg husker fra da jeg var på konserten me Stina Stjern vs. Motorpsycho på Jazzfest i 2015 at jeg syntes det var i overkant snilt, nesten tannløst. Vel – tennene har vokst godt i mellomtida sammen med dynamikken i lydbildet. De vare balladepartiene er fremdeles stillferdige og vakre – mye vakrere enn gutta i Motorpsycho kan drømme om å gjøre det, men når Stina Stjern’s Numbness trøkker til så er det i fullt alvor.
Når man går på konsert med Motorpsycho er det alltid nye utgaver av sangene – De spiller aldri en sang på samme måte to ganger. Men dette er et mer radikalt brudd med det vanlige. Dette er ikke noe coverband – de spiller sine egne, helt anderledes tolkninger av sangene. Til og med tekstene får ny mening og innhold med nye arangement og nye vokalister. For de som ikke gikk på en av de tre slippkonsertene er det nå bare de 400 eksemplarene av LPen igjen som mulighet til å få høre musikken, og de forsvant fort under forhåndssalget så det kan bli vanskelig nok å få tak i et eksemplar.

Stina Stjern – Vokal,
Siril Malmedal Hauge – Vokal/Synth,
Catharina Janner – Vokal,
Karl Haugland Bjorå – Gitar,
Axel Skalstad – Trommer,
Ola Djupvik – Trommer,
Hallvard Gaardløs – Kontrabass/El-bass,
Ivan Blomqvist – piano/ synther,
Ingrid Skåland Lia – saxofon,
Elisabeth Lid Trøen – saxofon,
Sondre Ferstad – Munnspill

 

Leave a Reply