2018-06-09 Nye oppstøt #18 Slippfest – Avant Garden

Når man skal feire et nytt nummer av noe så unikt som magasinet Nye Oppstøt må det saftige saker til. Nye Oppstøt er så fullpakket med interessant og velskrevet stoff at det er et pliktkjøp for alle med det minste snev av engasjement for verden rundt seg.
Fredløse Frans dro i gang festen med humor og vidd – helt uten hjelp av Falskspillerne, før Blånæggel gjorde et ærlig forsøk på å blåse ut veggene på Avant Garden i ungdommelig overmot. Bra da at de levende legendene i Liliedugg satte skapet på plass igjen og viste hvem som egentlig er kongene av rårock. Jeg har sett en del band fra 80-tallet som fremdeles er mer eller mindre aktive men Liliedugg spiller fremdeles ræva av det aller meste – og dessuten er de mye morsommere.

 

Leave a Reply