2017-10-13 Kari Bremnes – Byscenen

Kari Bremnes kan i år feire 30-årsjubileum for det store gjennombruddsalbumet Mitt ville hjerte. Tre utsolgte konserter på Byscenen vitner om at populariteten fremdeles er på topp. Og så vel fortjent. Ingen eier scena som Kari Bremnes – både i kraft av sin personlighet og sine sterke sanger. Denne gangen kom hun med sitt første album på 5 år, for sikkerhets skyld en dobbel-LP, og de nye sangene står ikke noe tilbake for de gamle kjente. Kveldens sterkeste øyeblikk ble sangen hun har skrevet til sin venn Rim Banna – palestinsk sanger og motstandskjemper som har arbeidet mye i Norge, også Trondheim, men nå mistet sin stemme på grunn av kreft.
Kari Bremnes gjorde ellers et fårfengt forsøk på å overbevise publikum om at hun nå har lagt melankolien bak seg og begynt å lage gladere sanger. Det skulle ha tatt seg ut. Hun har sjøl sagt tidligere at det finnes ingen gode sanger om lykkelig kjærlighet. Alle veit jo det.

Leave a Reply