2017-04-28 Soup – Byscenen

Dersom Pink Floyd hadde forfremma Rick Wright til sjef, og hørt på Motorpsycho i stedet for Roger Waters da de skulle lage oppfølgeren til Wish You Were Here – ville de ha hørtes ut som soup. Og på samme måte som Pink Floyd er ikke soup spesielt ivrige med posering og publikumsfrieri under konsertene – de gjemmer seg gjerne i masse røyk og baklys, og fokuserer på å la musikken snakke for seg.
Til denne konserten hadde de fått opp det som vistnok er den største lysriggen som har vært inne på Byscenen, styrt av Ingrid Skanke Høsøien som også designer lys for Highasakite. En grandios finale på releaseturnéen for den nye plata Remedies altså. Vi fikk alle sangene fra Remedies (tenk instant klassiker) pluss en perlerad av tidligere høydare. Det begynner å bli en imponerende katalog å velge blant, og heldige er vi som har oppdaget dem.

Leave a Reply