2017-04-29 Framtida i norsk jazz – Akset kulturhus Inderøya, Soddjazz

Framtida i norsk jazz er en konsertserie som arrangeres i samarbeid mellom Midtnorsk Jazzsenter, Sørnorsk jazzsenter, Østnorsk jazzsenter og Norsk jazzforum/Frifond hvor organisasjonene plukker uthvert sitt lovende band/artist og sender dem ut på en felles turné. I år falt valget på Ensemble Eliassen, Master Oogway, Zenos Mode og I Like to Sleep. Og om konsertene på Soddjazz skal være noe å dømme etter så er framtida elektrisk. Og hiphop. Ensemble Eliassen var vakkert og melodisk, Master Oogway intenst og energisk (se opp Krokofant). Zenos Mode spilte hiphop-jazz crossover med eksistensielle tekster. Og I Like to Sleep spilte et nesten helt nytt og friere sett. Powerjazzen har fått enda mer trøkk enn noen gang.

Leave a Reply