2017-04-28 Black Moon Circle – Byscenen

Konsertfavorittene Black Moon Circle stilte opp som support for soup. De er alltid en opplevelse å se med sin spesielle dronende spacerock (om Motorpsycho noen gang skal spille en coverlåt igjen så bør det være en av Black Moon Circle – det hadde vært noe). Denne gangen manglet dr. Space og hans støygeneratorer, men som erstatning stilte Magnus Kofoed med Rhodes og Mellotron. Og den mammen leker ikke Mellotron – her var det ekte originalvare på scena. Dette er et band som fortjener å oppleves på tretimers-konserter og no var de knapt varme i trøya før det var slutt allerede etter tre kvarter. Men fortvil ikke – det kommer ny plate til høsten, og da blir det sikker en skikkelig konsert igjen.
Black Moon Circle på Bandcamp.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s