2017-01-14 Alf Hulbækmo & Taiga Orchestra – Dokkhuset

Alf Hulbækmo studerer for tida komposisjon i Trondheim og her hadde han fått med seg et skikkelig kremlag til Dokkhuset for å vise fram litt av hva det går i. Temaet for konserten var taigaen, skogen som strekker seg fra Norge til Sibir – og inneholder 1/3 av alle trær i verden. Ganske stort altså. Og musikken var passende til temaet – stor, melodiøs og dramatisk, og ganske så filmatisk. Jeg satt der underveis og så for meg hvilke filmscener som skulle kunne passe til denne musikken. Gleder meg virkelig til fortsettelsen.

Alf Hulbækmo – piano, synth, munnspill
Håkon Aase – fiolin
Astri Hoffmann-Tollaas – cello
Karl Hjalmar Nyberg – saksofoner og klarinett
Signe K. Emmeluth – altsaksofon og bassklarinett
Martin Miguel Almagro Tonne – gitarer
Martin Lie Svendsen – kontrabass
Hans Hulbækmo – trommer, perkusjon, sag

Leave a Reply