2016-09-29 Sugarfoot – Kimen kulturhus

Når man først skal ta turen til Kimen kulturhus i Stjørdal så kan det jo like godt være på grunn av bra musikk. For Sugarfoot er det en slags retur til utgangspunktet – ihvertfall for stjørdalingene Even Granås og Hogne Galåen. Sugarfoot leverer alltid varene – også denne gangen. Nå med Stein Spjelkavik som bassvikar, og han gjorde jobben som om han skulle ha spilt i bandet alltid, uten å prøve å kopiere Bent Sæthers villeste gitarløp på bassen. Og Alexander Pettersen som ekstrahjelp på gitar ga et ekstra trøkk på «rock» i Sugarfoots countryrock.
På forhånd var jeg litt spent på publikumsoppmøtet på en torsdagskveld, men mye har tydeligvis skjedd siden man prøvde å drive filmklubb i Stjørdal på 80-tallet. Her hadde både mange og entusiastiske publikummere møtt opp.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s