2016-09-29 Sugarfoot – Kimen kulturhus

Når man først skal ta turen til Kimen kulturhus i Stjørdal så kan det jo like godt være på grunn av bra musikk. For Sugarfoot er det en slags retur til utgangspunktet – ihvertfall for stjørdalingene Even Granås og Hogne Galåen. Sugarfoot leverer alltid varene – også denne gangen. Nå med Stein Spjelkavik som bassvikar, og han gjorde jobben som om han skulle ha spilt i bandet alltid, uten å prøve å kopiere Bent Sæthers villeste gitarløp på bassen. Og Alexander Pettersen som ekstrahjelp på gitar ga et ekstra trøkk på “rock” i Sugarfoots countryrock.
På forhånd var jeg litt spent på publikumsoppmøtet på en torsdagskveld, men mye har tydeligvis skjedd siden man prøvde å drive filmklubb i Stjørdal på 80-tallet. Her hadde både mange og entusiastiske publikummere møtt opp.

 

Leave a Reply