2016-07-21 Ola, Mat, Paal og Ingebrigt – Storyville, Moldejazz

Den vanskelige fjerdekonserten. Sammen med  Paal Nilssen Love, Ingebrigt Håker Flaten og Mat Maneri stilte Ola Kvernberg med blanke ark for en konsert med fri impro. Ihvertfall for min del var dette nytt terreng å se Ola Kvernberg i. Som regel stiller han med godt gjennomkomponerte og arrangerte saker, men her var det bare å dra buen over strengene og se hvorhen det bar sammen med resten av bandet. Og det bar godt. Årets Artist in Residence fikk sikkert spilt seg enda litt mer svett enn han er vant til men dette var artige greier!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s