2016-07-20 Hedvig Mollestad Trio – Teatret vårt, Moldejazz

Det har blitt noen konserter med Hedvig Mollestad Trio etterhvert, men jeg lurer på om ikke denne er den første i full lengde. De fleste konsertene har vært festivalsett eller dobbelkonserter, eller de har vært korte av andre grunner. Denne gangen starta de ved midnatt og kunne holde på så lenge de ville. De starta med å spille hele den nye plata “Black Stabat Mater” før det ble sagt et ord fra scena. Så etter en kort prat gikk de løs på “Evil in Molde”, dvs en seleksjon av eldre livefavoritter. Og takket være at de spilte så lenge – en og en halv time – fikk vi ikke bare høyenergimaterialet som de ofte kjører på med på de korte konsertene, de slapp seg også ned og viste fram den lyriske siden med noen stille og langsomme partier utover i konserten.
Et av festivalens store høydepunkter for meg, men så liker jeg det litt elektrisk.

One thought on “2016-07-20 Hedvig Mollestad Trio – Teatret vårt, Moldejazz

Leave a Reply